Menedzselt VPS – A kényelem az Öné, a felelősség a miénk

Van egy rendszergazdánk a polcon,
a szerver mellé adjuk ajándékba!

Ha Ön cégként vagy magánszemélyként nagy teljesítményű szervert szeretne, de sem kedve vagy lehetősége rendszergazdát alkalmazni, akkor ez az Ön megoldása.

Ajánlatunk lényege, hogy a virtuális szerver karbantartását teljes egészében levesszük a válláról, így Önnek csak a kényelem jut. Szerverének összes szolgáltatását kézben tarthatja, miközben a rendszer karbantartásáról, beállításairól, biztonsági mentéseiről mi magunk gondoskodunk.

Menedzselt VPS alapajánlat

24 990,-Ft/hó

 • 100 Gb tárhely
 • 8192 Mb memória
 • 8 magos processzor

Office
csomaggal

24 990,-Ft/hó

 • Microsoft fiók költsége:
  plusz 5000.- / fő / hó
 • MVPS tárhely
 • Office csomag
 • OneDrive szolgáltatással

Dedikált
hardver

49 900,-Ft/hó

 • Xeon E5 CPU
 • 2x 2000 Gb tárhely
 • 32 Gb memória
 • RAID 1 tükrözés

Microsoft Azure szolgáltatásunk után kérjük külön érdeklődjön!

szerver tárhely

Bőséges kapacitás

A menedzselt VPS tárhelye bőségesen elegendő webáruházak, logisztikai cégek, cégcsoportok, fejlesztő cégek igényeinek kielégítésére.
Tekintse úgy, hogy van egy különbejáratú, nagykapacitású szervere minden előnnyel, és bőséges tárolókapacitással.

tárhely szoftver, plesk admin

Kivételes kényelem

Egy modern szerver összes előnyös szolgáltatása a rendelkezésre áll, amelyeket kényelmes Plesk felületen vehet igénybe. Önnek csak kattintgatnia kell, egyszerű módon beállíthat bármilyen szerverszolgáltatást. Nem kell attól tartania, hogy elront valamit, a működés biztonságát és a karbantartást mi magunk garantáljuk!

Globális erőforrásokkal

A Microsoft felhőszolgáltatása nyitva áll Ön előtt! Menedzselt VPS szolgáltatásunk akkor is támogatja vállalkozását, ha a legnagyobb felhőszolgáltatót választja. Az internet globális erőforrásai és cégünk rendszergazda támogatása kivételes kényelmet és biztonságot ígérnek Önnek és cégének.

szerver bérlés, bérszerver

Teljes adatbiztonság

Adatainak védelméről és a működés biztonságáról mi gondoskodunk. Ezután sem kell rendszergazdai fogalmakkal ismerkednie, ha eddig nem tette. Miért is tenné? Az adatmentéseket automatikusan végezzük, s így a maximumra emeljük a működés biztonságát. Ezzel sem lesz többé gondja.

Kiemelt jellemzők, előnyök

Webmail

Létrehozhat saját email címet a rendszeren belül.

Titkosított, vállalati szintű levelezés

Levelezőrendszerünk maximális biztonságban tartja üzeneteit a nap minden percében.

Integrált Web Application Firewall

Az beépített WAF teljeskörű biztonságot nyújt alkalmazásainak és weboldalának.

Spam és vírusszűrés

A domain összes postafiókjához telepítünk szűrőt, ami közel 100%-os védelmet nyújt a betolakodók és a nem kívánt levelek ellen.

Rendszeres frissítések

Folyamatos karbantartás és frissítésnek köszönhetően operációs rendszere mindig naprakész.

Integrált IP cím tiltás

Fail2Ban letiltja azokat a rosszindulatúnak tűnő IP címeket, akik jogtalanul próbálnak belépni (pl. sokszori hibás jelszó begépelése után), így biztosítva a rendszerét.

Szerver oldali tűzfal

Az intelligens (SPI) tűzfal, brute force védelmet, valós idejű kapcsolatkövetést, behatolásjelzőket, dinamikus blokklistákat, statisztikákat és jelentéseket biztosít.Ezen felül modsecurity auditálást, országblokkolást, Cloudflare támogatást és csúcstechnológiát kínál a biztonsági igények kezeléséhez.

Több PHP futtatás

Mindig a legújabb PHP-t használhatja, így garantálva weboldala biztonságát. Amennyiben rendszere a régi PHP verziókat igényli, arra is van lehetősége.

WordPress eszköz

Támogatást nyújtunk WordPress rendszerének telepítésében, frissítésében és frissítés előtti klónozásban, biztonságának ellenőrzésében, beállításában, bővítményeinek, témáinak frissítésében.

Tárhely

A tárhely hibatűrő, több géppel rendelkező tároló klaszteren kerül elhelyezésre, amely lehetővé tesz az igényeknek megfelelően méretezhetőséget és a beépített replikációnak köszönhetően az adatai biztonságban vannak.